32 évvel fiatalabb nőbe szerelmes a Két pasi meg egy kicsi színésznője: szenvedélyesen rajonganak egymásért – fotók

Sarah Paulson és Holland Taylor hosszú ideje alkotnak egy párt – s noha több mint harminc év van közöttük, a nagy korkülönbség egyáltalán nem zavarja őket.

Igaz szerelem

Vannak olyan kapcsolatok, melyekben problémát okoz a nagy korkülönbség, míg egyesek számára egyáltalán nem hátrány, hogy a párjuk akár 20-30 évvel idősebb vagy fiatalabb náluk. Hollywood sztárjai között is bőven akadnak párok, akik hosszú ideje élnek boldogan a nagy korkülönbség ellenére is, bebizonyítva, hogy a kor valóban csak egy szám. Így van ezzel a Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozat 79 esztendős színésznője, Holland Taylor is, aki rajongásig imádja az American Horror Story-ból ismert, 47 éves Sarah Paulsont. A két színésznő idestova 7 esztendeje alkot egy párt, az újságírók kérdéseire adott válaszaikból, valamint a közös képeikből pedig egyértelműen látszik, hogy bolondulnak egymásért. Galériánkban megmutatjuk, milyen nagy a szerelem kettejük között:

Sarah mindig is felnézett a színésznőre, akit hatalmas tehetségnek tart. Korábbi nyilatkozatai szerint már akkor megvolt közöttük a bizsergés, amikor életükben először találkoztak egy buliban.
Kattints a további képekért!

Marlene Dietrich, másnéven a végzet asszonya hírhedt volt csillapíthatatlan szexuális étvágyáról. Hollywood aranykorának egyik legismertebb színésznőjeként szinte bárkit megkaphatott, az ágyában pedig nemcsak férfiak, hanem nők is megfordultak.

Leadfotó: David Crotty/Patrick McMullan via Getty Images

Oldalak