Home&Design

Tudtad? Valójában erre való a sütő alatti fiók - fogadjunk, hogy eddig te sem így használtad

A sütő alatt megbúvó fiókot szinte mindenki tárolóhelyként hasznosítja, pedig valójában nem ez az eredeti funkciója.

Multifunkcionális fiók

A sütő alatti fiók gyakran figyelmen kívül hagyott, ám rendkívül praktikus része a konyhának. Sokféle funkciót tölthet be, ami a konyhai munkát könnyebbé teszi. Elsősorban tárolásra használjuk, ideális helyet biztosítva a sütőedényeknek, tepsiknek és tálaknak, valamint más konyhai eszközöknek vagy edényeknek. Ugyanakkor eredetileg nem ebből a célból találták ki, sőt, a mai modern eszközöknél már külön felhívják a gyártók a vásárlók figyelmét, hogy a termék fiókja milyen funkciót lát el. Kíváncsi vagy, mi is ez? Akkor lapozd fel a galériát a részletekért!

Bizonyos sütő alatti fiókok nem csupán tárolásra, hanem elsősorban az ételek melegen tartására valók. Nem mindegyik típusnál található meg ez a funkció, az évek során azonban - a technológia fejlődésének és a kedvezőbb áraknak köszönhetően - egyre több olyan darab érhető el a piacon, amihez jár ez a nagyon hasznos plusz trükk.
Kattints a további képekért!

A rizsfőzés után olyan, mintha csak egy koszos levet látnánk, ami általában a lefolyóban végzi. Ha viszont meglátod, mihez lehet kezdeni vele, kétszer is átgondolod, hogy kiöntsd-e!

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Home&Design
Sztárok
A herceg 8 év együttjárás után tette fel a nagy kérdést Katalinnak, de kiderült, hogy miért várakoztatta ennyi ideig szerelmét.
Lifestyle
Az Oroszlán fokozottan figyeljen oda az egészségére. Napi horoszkóp!
Sztárok
A Bad Boys univerzum gyakorlatilag neki köszönheti a legkultikusabb jelenetét, amikor Will Smith és Martin Lawrence rommá szívatja az ajtóban állva.