Sztárok

Ők Brad Pitt testvérei: Így él Doug és Julie híres bátyjuk árnyékában

A 60 éves Brad Pitt remek kapcsolatot ápol a fiatalabb testvéreivel. Miközben Julie Neal egész életében azon volt, hogy megőrizze normális, hétköznapi életét, miután testvére hírnévre tett szert, Doug kimondottan élvezte, hogy egy világsztár öccse lehet.

Hatalmas a Pitt klán

Az Oscar-díjas színész és fiatalabb testvérei William Pitt, egy teherautó-cég tulajdonosa és Jane Pitt, mára nyugdíjas iskolai tanácsadó, gyermekeiként látták meg a napvilágot. 1963-ban született Brad Pitt, amikor a család még Shawnee-ben, Oklahomában élt. Amikor Brad kisgyermek volt, a család a Missouri állambeli Springfieldbe költözött, ahol 1966-ban megszületett Doug, majd 1969-ben Julie. A Harcosok klubjának főszereplője végül Hollywoodba költözött, ám családja többi tagja megelégedett a kisvárosi élettel. Miközben Julie kerüli a reflektorfényt, amennyire teheti, Doug előszeretettel ad interjúkat, és azt is megosztotta, milyen a híresség kistestvérének lenni. A Pitt család az idők folyamán hatalmasra nőtt, hiszen mindhárom testvérnek lett családja, és összesen 14 gyerekük született.

Kattints a galériára!

Brad öccse: Doug Pitt Doug azt is elárulta a People-nek, miért döntött a kisvárosi élet mellett. „A legnagyobb dicséret, amit adhatok neki [a városnak], hogy úgy döntöttem, itt nevelem fel a gyerekeimet. Abban a luxusban van részem, hogy ezt bárhol a világon megtehettem volna, de én Springfieldet választottam” – mondta. „Nagyon szerencsés vagyok, hogy az egész családom itt van, kivéve a bátyámat..."
Kattints a további képekért!

Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.

leadkép: Joe Maher/ getty images, forrás: people.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.