Sztárok

Ők Jennifer Lopez gyönyörű testvérei: Leslie és Lynda a megszólalásig hasonlítanak a világhírű énekesnőre - Fotók

Jennifer Lopez, világhírű énekesnő szárnyaló karrierjének köszönhetően állandó reflektorfénynek örvend, emellett pedig szerelmével, Ben Affleckel is szívesen mutatkozik a nagy nyilvánosság előtt. Ennek ellenére a családi kötelékeket sokkal óvatosabban kezeli, rokonait általában igyekszik távol tartani a rivaldafénytől.

Közös szelfit posztoltak

Bár JLo zenéjének a világ minden pontján akadnak rajongói, kevesen tudják, hogy a világhírű énekesnő középső gyermek, egy csodaszép nővérrel és egy elbűvölő húggal is büszkélkedhet. Jennifer általában igyekszik óvni testvéreit a reflektorfénytől, ritka pillanat, amikor mégis közös fotón láthatjuk a nővéreket. Nemrégiben viszont az énekesnő visszatért gyökereihez, egy kellemes estét töltött New Yorkban testvérei társaságában, melyről egy szelfit is megosztott követőivel. Ha kíváncsi vagy, hogyan is néznek ki JLo ritkán látott, gyönyörű testvérei, nézd meg a galériát!

JLo a napokban egy Broadway előadáson volt fellelhető testvéreivel, Leslievel és Lyndával. A közös időtöltésről egy szelfit osztott meg az énekesnő. A csak nagyon ritkán látható, gyönyörű testvérekről készült fotó óriási sikernek örvendett a rajongók körében.
Kattints a további képekért!

A színész szerint ő volt a fura, zaklató pasas. Andrew Lincoln persze nem az alkotást fricskázza, hanem a karakterét.

Leadfotó: Getty Images, forrás: newsweek.com

Oldalak

Sztárok
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.