Sztárok

Vilmos három hétig hazudott Katalinnak: komoly dolgot titkolt el a trónörökös szerelme elől, hihetetlen, mit rejtegetett a herceg

Vilmos súlyos titkot őrzött, amiről egyáltalán nem szerette volna, ha Katalin tudomást szerez, legalábbis addig nem, amíg meg nem találja a megfelelő alkalmat arra, hogy elárulja a hercegnének, mit tervez.

A titkos terv

A walesi hercegi pár, Vilmos és Katalin április 29-én ünneplik 13. házassági évfordulójukat, de mint azt mindenki tudja, jóval korábbra nyúlik vissza kapcsolatuk, hiszen az esküvő előtt is már jó ideje egy párt alkottak ők ketten. A herceg azonban meglehetősen sokáig várt a lánykéréssel, amire Katalin úgy gondolta akkoriban, hogy talán sosem kerül sor: végül azonban a palota 2010 novemberében bejelentette, hogy Vilmos eljegyezte szerelmét, később pedig egy, a pár által adott interjúból az is kiderült, hogyan került minderre sor. A féltérdre ereszkedés előtt azonban a trónörökös három hétig titkolózott Katalin előtt, végül azonban fény derült Vilmos titkára - galériánkban olvashatod a részleteket!

Ahogyan a Mirror is írja, a világ Vilmos és Katalin meglehetősen régóta tartó kapcsolata miatt a 2000-es évek elején már egy emberként várta a nagy bejelentést, miszerint a szerelmesek összekötik az életüket, és jön a világra szóló esküvő.
Kattints a további képekért!

A brit trónörökös az ezredfordulón ismerkedett meg Rose Farquharral, majd rövid, de meglehetősen szenvedélyes románc bontakozott ki közöttük.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.