Geszti Péternek a saját műsorában kellett bocsánatot kérnie az exe miatt

Geszti Péter az Adom a napom című műsorában a volt feleségével, Gryllus Dorkával találta szembe magát. Előjött egy olyan pont, amikor a műsorvezetőnek bocsánatot kellett kérnie.

Ennyi idő után ez is eljött

Továbbra is szállítja az érdekességeket, az Adom a napom új évada. A múlt héten olyan vendégek tűnt fel a beszélgetős showban, mint Molnár Ferenc Caramel, vagy Balogh Levente, akinek a lányával is találkozhattak a nézők.

Geszti Péter azonban tartogatott még meglepetést, mivel szembe került a volt feleségével, Gryllus Dorkával.

Volt egy olyan pont a műsorban, amikor a múlt egy olyan darabkája került elő, ami miatt Gesztinek bocsánatot kellett kérnie. A galériánkban leleplezzük, mit mondott neki az exe.

Gryllus Dorka már régen nem találkozott a volt férjével, Geszti Péterrel, de most a Viasat 3 műsora miatt kivételt tett.
Kattints a további képekért!

Balogh Levente arról is lerántotta a leplet, milyen autók állnak nála otthon a garázsban. Nem szereti látványosan szórni a pénzt, ráadásul a lányai sem akarnak visszaélni hírnevével.

Leadfotó: Viasat 3 - Udvardi Attila

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.