A Lidl szomorú bejelentése rengeteg embert ütött szíven, véget ér egy korszak

Aki viszont szeretne belekóstolni a gasztronómiába, annak kötelező lesz megnéznie ezeket a videókat, mivel valóban páratlanok.

Elköszöntek a legkiemelkedőbb sztárséfjüktől

A Lidl Európa egyik vezető diszkontáruház-lánca, melynek székhelye Neckarsulmban található. 2004-ben érkeztek meg Magyarországra, és azóta is sokak kedvenc bolthálózata itthon.

Természetesen vetélytársai erősek, de a cég igyekezett sok mindenben kitűnni, köztük a gasztronómiai videóival is. A galériánkban megmutatjuk, hogy melyik séfjüktől köszönt el az áruházlánc.

A bolthálózat nemcsak a termékeivel akart levenni minket a lábunkról, hanem igyekezett megtanítani arra, hogy ezeket a legprofibban használjuk fel a konyhában.
Kattints a további képekért!

A Lidl sem húzta a száját, szóval a trükk teljesen jogtiszta. Nézzük, hogyan lehet kifogni, hogy spórolni tudjunk!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.