Sztárok

Rihanna kendőzetlen vallomása az anyaságról: Így éli meg a gyermeknevelés nehézségeit korunk egyik legnagyobb dívája

Rihanna már korábban is ismert volt kendőzetlen őszinteségéről, ezúttal az anyaságról osztotta meg véleményét rajongóival.

Két kisfiú büszke édesanyja

Rihanna két gyermek büszke édesanyja, első kisfia, RZA 2022-ben született, második kisfia, Riot pedig 1 évvel később, 2023-ban látta meg a napvilágot. Egy kendőzetlenül őszinte kérdezz-felelek során az énekesnő nem félt megosztani a leginkább meglepő nézeteit, gondolatait sem az anyaságról. Rihanna kisfiai születése óta minden szabadidejét igyekszik gyermekeivel tölteni, emellett pedig ASAP Rocky is nagyszerű támasza, az énekesnő szerint fantasztikusan megállja a helyét édesapaként. Bár olykor nehéz lehet egyensúlyozni az anyaság és a díva életstílus között, Rihannának mindenesetre remekül megy, ezúttal pedig azt is elárulta, hogyan éli meg az életében zajló változásokat gyermekei születése óta. Olvass tovább a részletekért!

Rihanna elárulta, gyermekei születése óta kevésbé aggódik azon, mit visel és hogyan öltözködik, sokkal inkább a gyermekeire koncentrál. „Az időm nagy részét a gyerekek öltöztetésével töltöm" - mondta az énekesnő. - „Sokat gondolkodom azon, mi a legkényelmesebb ruha, amit viselhetek, miközben velük vagyok. Ami nem fogja zavarni őket, ha az ölemben vannak."
Kattints a további képekért!

Sokan gondolják úgy, hogy a boldog házasság részben a kompromisszumokban és a hatékony együttműködésben gyökerezik. Nos, Ryan Gosling és Eva Mendes is hasonlóan vélekedik, határozottan megállapodtak ugyanis néhány dologban, már ami a gyermeknevelést illeti.

Leadfotó: Getty Images, forrás: thecut.com

Oldalak

Sztárok
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.