Sztárok

Felemészti az aggodalom Katalint Lajos herceg miatt: a hercegné retteg attól, hogy fia Harry nyomdokaiba lép

A kis Lajos és Harry nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, és mint kiderült, van egy közös szenvedélyük is, ami Katalinnak egyáltalán nem tetszik.

Aggódik a fiáért

Lajos herceg igencsak népszerű a britek körében, ami nem csoda, hiszen lehetetlen nem imádni a kisfiút, aki pimasz stílusáról és viselkedéséről, valamint a nyilvános eseményeken való játékos bohóckodásairól és vicces arckifejezéseiről híres. A walesiek legkisebbik gyermeke épp a holnapi napon ünnepli 6. születésnapját, Katalin és Vilmos pedig minden bizonnyal egy meghitt családi zsúrt rendez majd Lajosnak a hercegné állapotára való tekintettel. Lajost sokszor hasonlította már a közvélemény nagybátyjához, Harryhez, és ahogy telik az idő, a kis herceg valóban egyre inkább a család fekete bárányára hajaz, amit Katalin is észrevett már, és ami miatt anyaként rettenetesen félti a fiát. Hogy mi is váltotta ki pontosan Vilmos nejének aggodalmát, azt galériánkból megtudhatod!

Lajos Harryhez hasonlóan a legkisebb gyermek a családban, így joggal merülhet fel a kérdés, hogy felnőttként vajon ő is tartaléknak fogja-e érezni magát Vilmos öccséhez hasonlóan, hiszen az esély igencsak csekély arra, hogy egy nap ő lesz az uralkodó, mivel a sorban előtte áll György és nővére, Sarolta is.
Kattints a további képekért!

Vilmos súlyos titkot őrzött, amiről egyáltalán nem szerette volna, ha Katalin tudomást szerez, legalábbis addig nem, amíg meg nem találja a megfelelő alkalmat arra, hogy elárulja a hercegnének, mit tervez.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.