Ördög Nóra kívánatos fürdőruhában sütette magát a Fülöp-szigeteken, de eljött a búcsú ideje

Nem volt mese, Ördög Nórának és a TV2-s csapatnak országot kellett váltania. Továbbra sem könnyű az Ázsia expressz forgatása.

A sok jó élmény mellé azért párosul néhány idegőrlően rossz is

Idén sem maradnak a tévénézők Ázsia Expressz nélkül, a TV2 pedig már belevágott műsor ötödik évadának forgatásába a Fülöp-szigeteken, de a zárást Tajvanban veszik fel. Arról, hogy ki jut be a döntőbe, persze nem tudunk semmit.

A versenyt olyan párok vállalták be, mint Till Attila és Stohl András, Mikes Anna és Krausz Gábor, vagy Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián.

A műsorban részt vevő hírességek szokás szerint nem használhatnak pénzt, vagy éppen telefont. Ördög Nóránál azonban továbbra is van mobil, aki posztolt is egy érdekes videót! A galériánkban megmutatjuk, mi volt az!

Ördög Nórának idén is elég sűrű éve lesz, mivel rengeteg TV2-s műsorban fog feltűnni, de általában az Ázsia expressz a legnagyobb kihívás a számára.
Kattints a további képekért!

Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!