Sztárok

Arnold Schwarzenegger merész kijelentést tett Magyarországról, a szomszédaink biztosan nem örültek neki

Az Osztrák Tölgy rengetegszer járt már hazánkban, filmet is forgatott nálunk, és mindig elismerően nyilatkozott a magyarokról.

Gigasztárok Magyarországon

A közelmúltban Hollywood színe-java fordult meg Magyarországon. Tizenhárom év után ismét Budapesten forgatott az Oscar-díjas Angelina Jolie, sőt részben a fővárosban készült Johnny Depp életrajzi drámája is, melyben a színészlegenda Al Pacino is feltűnt, és akkor még nem is említettük a Dűne második részének sztárgárdáját, a Balatonon fotózkodó Mel Gibsont vagy épp a The Walking Dead című horrorszéria Daryl Dixonját, azaz Norman Reedust, aki áprilisban vendégeskedett nálunk. A sor persze a végtelenségig folytatható lenne, de ha igazán mélyen a múltba tekintünk, egyetlen nevet biztosan nem hagyhatunk le róla: természetesen a Terminátor-mozik legendás főszereplőjéről, a 76 éves Arnold Schwarzeneggerről van szó, aki többször járt már Magyarországon, és minden alkalommal kellemes élményekkel távozott. Néhány évvel ezelőtt egyébként egy meglepő kijelentést is megengedett magának hazánkkal kapcsolatban.

Az 1988-ban készült Vörös zsaru (r.: Walter Hill) több jelenetét is Budapesten vették fel, a főszerepet alakító Arnold Schwarzenegger pedig olyan hazai hírességekkel forgatott, mint Koncz Gábor vagy Növényi Norbert.
Kattints a további képekért!

A XX. századi színház-, valamint filmművészet meghatározó alakja volt Szörényi Éva, akinek nevéhez klasszikus és modern művekben, tragédiákban, illetve vígjátékokban egyaránt kiemelkedő alakítások fűződnek. A színésznő emellett több mint 50 évig a magyar nyelv és kultúra erősítésének meghatározó személyisége volt Amerikában.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.