Sztárok

Arnold Schwarzenegger merész kijelentést tett Magyarországról, a szomszédaink biztosan nem örültek neki

Az Osztrák Tölgy rengetegszer járt már hazánkban, filmet is forgatott nálunk, és mindig elismerően nyilatkozott a magyarokról.

Gigasztárok Magyarországon

A közelmúltban Hollywood színe-java fordult meg Magyarországon. Tizenhárom év után ismét Budapesten forgatott az Oscar-díjas Angelina Jolie, sőt részben a fővárosban készült Johnny Depp életrajzi drámája is, melyben a színészlegenda Al Pacino is feltűnt, és akkor még nem is említettük a Dűne második részének sztárgárdáját, a Balatonon fotózkodó Mel Gibsont vagy épp a The Walking Dead című horrorszéria Daryl Dixonját, azaz Norman Reedust, aki áprilisban vendégeskedett nálunk. A sor persze a végtelenségig folytatható lenne, de ha igazán mélyen a múltba tekintünk, egyetlen nevet biztosan nem hagyhatunk le róla: természetesen a Terminátor-mozik legendás főszereplőjéről, a 76 éves Arnold Schwarzeneggerről van szó, aki többször járt már Magyarországon, és minden alkalommal kellemes élményekkel távozott. Néhány évvel ezelőtt egyébként egy meglepő kijelentést is megengedett magának hazánkkal kapcsolatban.

Az 1988-ban készült Vörös zsaru (r.: Walter Hill) több jelenetét is Budapesten vették fel, a főszerepet alakító Arnold Schwarzenegger pedig olyan hazai hírességekkel forgatott, mint Koncz Gábor vagy Növényi Norbert.
Kattints a további képekért!

A XX. századi színház-, valamint filmművészet meghatározó alakja volt Szörényi Éva, akinek nevéhez klasszikus és modern művekben, tragédiákban, illetve vígjátékokban egyaránt kiemelkedő alakítások fűződnek. A színésznő emellett több mint 50 évig a magyar nyelv és kultúra erősítésének meghatározó személyisége volt Amerikában.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Dwayne Johnson felesége, a 39 éves Lauren Hashian nemcsak gyönyörű, de végtelenül türelmes asszony is, hiszen képes volt kivárni, amíg híres férje rászánta magát arra, hogy feltegye neki a nagy...
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...