Sztárok

13 év után ismét Budapesten forgat az Oscar-díjas Angelina Jolie

A vér és a méz földjén című rendezői debütfilmjét 2010-ben forgatta hazánkban, most viszont színésznőként áll majd a kamerák elé: Maria Callast alakítja Pablo Larraín legújabb életrajzi mozijában.

Rendezői bemutatkozása Magyarországhoz köthető

Tizenhárom évvel ezelőtt forgatott először Magyarországon az Oscar-díjas hollywoodi színésznő, Angelina Jolie. A világsztár akkor Budapesten készítette el A vér és a méz földjén című rendezői debütfilmjét, azóta azonban nem járt hazánkban. Jó hír a Jolie-rajongóknak, hogy a színésznő visszatérésére már nem kell sokáig várni: a Budapest Reporter információi szerint a filmcsillag októberben újra Magyarországra látogat, most azonban a kamera túlsó oldalán fog felbukkanni. Pablo Larraín legújabb életrajzi mozijában a legendás operaénekesnőt, Maria Callas kelti életre.

Larrain Maria című filmje Callas utolsó, magányban töltött párizsi éveiről szól majd. A direktor korábban örömét fejezte ki amiatt, hogy Jolie-val forgathat.
Kattints a további képekért!

Angelina Jolie a hollywoodi sztárok között igazi emblematikus egyéniségnek számít, hiszen nem csupán színésznőként, de divatdiktátorként is inspirálja az embereket világszerte – mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy nemrég magára öltött egy gyönyörű, vintage blézert, ami pillanatok alatt rajongói nagy kedvence lett.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!