Sztárok

Mit szól ehhez Katalin? Vilmos még mindig remek kapcsolatot ápol első szerelmével, akinek a hangjába szeretett bele

A brit trónörökös az ezredfordulón ismerkedett meg Rose Farquharral, majd rövid, de meglehetősen szenvedélyes románc bontakozott ki közöttük.

Rövid, de perzselő szerelem

Vilmos herceg ma már elválaszthatatlannak tűnik feleségétől, Katalin walesi hercegnétől, ám természetesen nem volt ez mindig így. III. Károly brit király idősebb fia 2000-ben fejezte be tanulmányait az Eton College-ben, s még ebben az esztendőben megismerkedett a fiatal Rose Farquharral, méghozzá a Gloucestershire-ben található Beaufort Polo Clubban. Az énekesnői ambíciókat dédelgető fiatal lány ezer szállal kötődött a brit királyi famíliához: édesapja II. Erzsébet királynő lovászmestere, valamint a jelenlegi uralkodó jó barátja volt. (A férfi idén márciusban távozott az élők sorából). Vilmos és Rose között kurta, de szenvedélyes románc szövődött.

Annak idején a Daily Mail is megírta, hogy Vilmos és szíve választottja egy alkalommal nyilvánosan, egy mezőn bonyolódott heves csókcsatába, és még rajta is kapta őket egy helybéli gazda.
Kattints a további képekért!

A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.