Utazás

Ekkor tér vissza a nyárias meleg, de nem sokáig örülhetünk neki: a folytatás minden reményünkre rácáfol majd

Úgy látszik, egyhamar nem ér véget a meteorológiai hullámvasutazás.

Küszöbön az újabb felmelegedés

Európa nagyobb részének időjárását most egy ciklonális mező befolyásolja, ami kifejezetten csapadékos, és az ilyenkor szokásosnál 3-5 Celsius-fokkal hidegebb időt hoz magával - magyarázza Molnár László meteorológus, a Kiderül.hu munkatársa, aki a 24.hu-nak nyilatkozott arról, hogy mikor térhet vissza Magyarországra a nyárias meleg. A szakember megemlítette, hogy a ciklonális mező az Atlanti-óceán partvidéke felé sodródik, ezzel párhuzamosan már csütörtökön megszűnt a csapadék, péntektől pedig markánsabb felmelegedés veszi kezdetét.

Ez utóbbi annak köszönhető, hogy a tőlünk nyugatra örvénylő meteorológiai jelenség Afrika irányából szállít fölénk légtömegeket.
Kattints a további képekért!

Idén nyáron olyan forróság tombol majd Európában, ami még az elmúlt évek hőhullámait is felülmúlhatja - derül ki a legfrissebb előrejelzésekből.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...
Lifestyle