Utazás

Hamarosan megépül Amerika legmagasabb épülete

Ez lesz a világ 6.legmagasabb épülete.

Amerika legmagasabb felhőkarcolója

Hivatalosan is jóváhagyták, hogy Oklahoma City-ben épülhet meg az Egyesült Államok új, legmagasabb felhőkarcolója. Mint kiderült, a Legends Tower egy parkolóhely közelében fog épülni, egy vasútvonal és egy raktározó létesítmény mellett. A monumentális felhőkarcoló 1907 láb (581 méter) magas lesz, ugyanis Oklahoma 1907-ben csatlakozott az Egyesült Államokhoz. Amerika új, legmagasabb épülete 130 lábbal (39 méter) lesz magasabb az USA jelenlegi legmagasabb felhőkarcolójánál, a New York-i One World Trade Center-nél, és a világranglistán a hatodik helyen fog állni, közvetlenül a kínai Ping An Finance Center mögött.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy fog kinézni Amerika legmagasabb épülete, akkor kattints a galériára:

A fő felhőkarcoló mellett három kisebb torony is lesz, mindegyik 345 láb (105 m) magas lesz. A négy épületben összesen 1776 lakás fog épülni, valamint kialakításra kerül egy luxusszálloda, irodák és egy bevásárlóközpont is.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: newatlas.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Utazás
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.