Életveszélyes lett Magyarország kedvenc kirándulóhelye, súlyos döntést kellett emiatt meghozni

Magyarországon rendkívül népszerű ez a hely a turisták körében, de balesetveszélyessé vált, így le kellett zárni.

A kirándulóhely már nem látogatható, így nem is szabad útra kelni miatta

A Rám-szakadék a Visegrádi-hegységben található, a Dunakanyarban, a Pilisi Parkerdő északi részén. Ez gyakorlatilag egy vulkáni eredetű, észak-déli irányú szurdokvölgy.

A völgy mélysége több helyen meghaladja a 35 métert, szélessége pedig néhol a 3 métert sem éri el. Sziklafalai merőlegesek, illetve helyenként befelé dőlnek. A túrázóknak összességében 112 méteres szintkülönbséget kell leküzdeniük a völgy alsó és felső bejárata között.

A Rám-szakadékot legegyszerűbben Dömösről indulva volt érdemes körtúraként végigjárni, de most ezt lezárták. A galériánkban megmutatjuk, hogy mi miatt aggódnak a szakértők!

A Rám-szakadék sziklafalai lenyűgözőek, és a csordogáló patak, a nedves kőzetek és a sötét árnyékok együtt teszik ezt a helyet különlegessé, amit egyszer mindenképpen látni kell az életben.
Kattints a további képekért!

Te is szívesen ellátogatnál Hófehérke, Hamupipőke vagy Elza hercegnő színpompás és fényűző kastélyába? Jó hír, hogy ezek a kastélyok a valóságban igenis léteznek, ráadásul a legtöbbjük Európában található, így akár egy hosszú hétvégén is meglátogathatod őket.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!