Home&Design

Zseniális trükk: akár napokkal is tovább élnek a vágott virágok, ha ezt csinálod velük

Néhány apró trükk és napokkal növelhető a vágott virágok élettartama.

Ezeket vesd be, ha nem akarsz túl korán hervadó csokrokat

Nincs is jobb érzés annál, mint mikor egy számunkra kedves ember egy csokor virággal lep meg bennünket - vagy épp mi magunk megyünk el és vásárolunk egy vázára valót a kevenceinkből. Egyetlen negatívuma ennek a szép lakásdekornak, hogy sajnos nem tart örökké és egy-két héten belül kénytelenek vagyunk a kukába dobni őket. Virágok terén ráadásul az sem mindegy, milyen fajtát választunk, hiszen bizonyos növények érzékenyebbek. Az olyan virágok, mint például a tulipán, a jácint és a nárcisz hamarabb elvirágoznak, míg az orchideák, a rózsák és a liliomok tovább bírják. Azonban néhány trükkel növelhetjük az élettartamukat és akár napokkal tovább illatozhatnak az otthonunkban. A trükkökért lapozd fel a galériát!

Azt bizonyára már mindannyian jól tudjuk, hogy ha jégkockát teszünk a vázába, sokkal több ideig virágoznak majd a növényeink. Ám ennyi nem elég a hosszabb élettartamhoz.
Kattints a további képekért!

Újszerű konyhát szeretnél, de nem akarsz a zsebed legmélyére nyúlni? Íme egy trükk, amiért a család és a pénztárcád is hálás lesz.

Leadfotó: 123rf.com

Longfield Gardens

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!