Home&Design

Egy filléredbe sem kerül: ez a legegyszerűbb trükk, amivel feldobhatod az unalmas és zsúfoltnak érződő otthonod

Felfrissítenéd az otthonodat, de nincs most kereted nagyobb beruházásra? Van egy jó tippünk, ami egy forintodba sem kerül.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Békés, letisztult otthon egyetlen lépésben

Most őszintén...ki ne szeretne olyan lakásban élni, mint amiket a Pinteresten látunk nap mint nap? Trendkövető, stílusos otthonok, időtálló bútordarabok, DIY megoldások, szemkápráztató enteriőrök, stb...a lista tényleg végtelen. Csakhogy ezekhez a felújításokhoz sokszor a többhavi fizetésünk se lenne elég - ilyenkor jönnek képbe a filléres trendtrükkök, amik egyszerű, de nagyszerű megoldásokat kínálnak arra, hogyan tegyük stílusosabbá otthonunkat. Most is egy ilyet mutatunk, lapozd fel a galériát, ha kíváncsi vagy rá!

Ha szeretnéd, hogy otthonod letisztultabbnak, stílusosabbnak tűnjön, akkor be kell vetned ezt az egyszerű trükköt, hiszen ez a lehető legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy az enteriőr igazán otthonos és elegáns maradhasson. Sőt, a tipp azért is szuper, mert időről időre újból bevethető, így ha egy kis frissességre vágysz otthonodban, ehhez nyúlj elsőként.
Kattints a további képekért!

A mesterséges intelligencia segítéségével pillanatok alatt megtervezhetjük és berendezhetjük saját álomotthonunkat.

Leadfotó: 123RF

ApartmentTherapy

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Home&Design
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.