Sztárok

Csodálatosan festettek a sztárok Demeter Richárd exkluzív divatbemutatóján - beragyogták a vörös szőnyeget

Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Sztárok a vörös szőnyegről

Demeter Richárd a hazai sztárok egyik kedvenc divattervezője, a TV2 show-műsoraiban is rendszeresen dolgozik, Holdampf Lindával együtt ők felelnek például a Dancing with the Starsban látható ruhakölteményekért is. Legújabb kollekcióját egy exkluzív divatbemutató keretein belül prezentálta, melyhez az inspirációt a csodálatos gyerekkorából merítette. A divatbemutatón a modellek mellett, Eszenyi Enikő, Zimány Linda, Nagy Réka és Hunyadi Donatella is a kifutón vonult. A divatbemutató hatalmas sikert aratott, a közönség állva tapsolva üdvözölte az új, extravagáns kollekciót. Az eseményre többek között olyan sztárvendégek kaptak meghívást, mint Ördög Nóra, Lékai-Kiss Ramóna, Király Linda, Kulcsár Edina, Stana Alexandra, és Kárpáti Rebeka, akik szebbnél-szebb összeállításokban pózoltak a kameráknak a vörös szőnyegen.

Kattints a galériára és nézd meg, hogyan tündököltek a sztárok Demeter Richárd divatbemutatóján:

Köllő Babett mint mindig, most is igazán stílusosan érkezett a divatbemutatóra.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.