A TV2 műsorában Papadimitriu Athina legkisebb lánya csaknem sírógörcsöt kapott

Az Ütős ötöst Till Attila vezeti, aki igyekezett megnyugtatni Magyar Elektrát, hogy ez csak egy játék, így nem szabad elkeserednie.

Papadimitriu Athina legkisebb lányát megviselte, hogy a végén rajta múlott minden

Papadimitriu Athina Jászai Mari-díjas görög származású magyar színésznő neve már legenda a színházban. A művésznőnek három lánya született.

Trokán Péterrel való szakításuk után két idősebb gyereke, Trokán Anna és Trokán Nóra az apjukkal maradtak, majd Athinának megérkezett később a legkisebb lánya, Magyar Elektra.

Elektrával nem ez az első alkalom, hogy feltűntek a TV2 képernyőjén. A galériánkban megmutatjuk, mi történt az Ütős ötösben!

„Hiszek az ezotériában. Meggyőződésem, hogy a harmadik gyerekemet, Elektrát az autóbalesetben elhunyt öcsém küldte nekem maga helyett. A testvérem halálának napja, február 29. és a lányom születésnapja például egy napon lenne, ha a szökőévet leszámítjuk” – mondta anno Papadimitriu Athina.
Kattints a további képekért!

Őt is utolérte a koronavírus-járvány, ami hetekre ledöntötte a lábáról.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.