Sztárok

Még a megcsaláson is túl tudtak lépni: ismét együtt a legnépszerűbb magyar álompár, a kamerák előtt árulták el a fantasztikus hírt

Bár többször nekiveselkedtek a válásnak, végül nem tudta elengedni egymás kezét Tápai Szabina és Kucsera Gábor.

Mégsem tudták elengedni egymás kezét

Tápai Szabina és Kucsera Gábor Hajdú Péter Beköltözve című műsorában vendégeskedett (az epizódot péntek este láthatják majd a nézők). A műsor sokatmondó előzeteséből már napokkal ezelőtt sejteni lehetett, hogy a két híresség - akiknek kapcsolata még tavaly futott zátonyra - mindmáig nem véglegesítette a válását. "Amikor én szerettem volna, akkor Szabina nem, amikor ő akart elválni, akkor meg én nem" - árulta el a Beköltözve előzetesében a 41 éves Kucsera, aki azt sem rejtette véka alá, hogy annak idején valóban hűtlen volt Tápaihoz, jóllehet ezt mindig igyekezett leplezni felesége előtt. A Blikk hozzájutott a műsor további részleteihez is, melyekből kiderül, hogy a két közkedvelt celebritás azóta újraforrósította románcát. Lapozz, a többi kulisszatitkot a galériában fedjük fel!

"Pár hónapja már kibékültünk, de szerettük volna ezt egymásra és a gyerekekre koncentrálva megélni, illetve biztosan úgy érezni, hogy ezt meg tudtuk oldani" - árulták el Kucseráék Hajdú Péter műsorában.
Kattints a további képekért!

Tegnap este a hazai sztárvilág apraja-nagyja ott volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatóján, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. Lékai-Kiss Ramóna régóta dolgozik együtt és nagyon jó barátságot ápol Ricsivel, így az a megtiszteltetés érte, hogy a kollekció egyik vadonatúj darabját ő viselhette az este folyamán.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.