Sztárok

Intim részletet árult el Justin Bieber felesége: furcsa, mit eszik várandósan Hailey

Nemrég érkezett az örömteli hír, miszerint a világhírű rapper, Justib Bieber felesége első közös gyermekükkel állapotos, most pedig újabb érdekesség derült ki Hailey várandósságáról.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Szülők lesznek

Justin és Hailey Bieber 2018-ban jegyezték el egymást, két hónappal később pedig már oltár elé is álltak – azóta nagyon boldogok, a nyilvánosság pedig igazi álompárként emlegeti őket, igaz, ők maguk szinte sosem beszélnek a privát életükről. Éppen ezért érte hatalmas meglepetésként a világot, mikor a napokban kiderült: a 27 éves modell első közös gyermeküket hordja a szíve alatt. A rajongók órási örömmel fogadták a gólyahírt, a pár felé folyamatosan özönlenek a gratulációk, az pedig nem csoda, hogy a követők a terhesség minden egyes részletére kíváncsiak. Arról még nincs információ, kislánnyal vagy kisfiúval bővül-e a családjuk, továbbá azt is csak sejteni lehet, hogy a kismama a 6. hónapban járhat, egy apró érdekesség azonban nemrég napvilágot látott – méghozzá egyenesen Hailey jóvoltából. Részletek a galériában!

Jó ideje terjedt az a pletyka, hogy Justin Bieber felesége, Hailey gyermeket vár, ezt azonban a pár eddig mindig cáfolta – egészen mostanáig, ugyanis nemrégiben bejelentették, hogy hamarosan szülők lesznek.
Kattints a további képekért!

Justin Bieber kétségtelenül a 2022-es Sziget Fesztivál egyik legnagyobb húzóneve volt: a 28 éves kanadai szupersztárra több ezer ember volt kíváncsi, ám sokak szerint az énekes „egyáltalán nem volt nagy szám”, sőt mi több, fellépését többen vérszegénynek és lagymatagnak titulálták. Igen ám, de vajon milyen volt Justin egy rajongó szemével, aki több évet várt arra, hogy kedvencét élőben láthassa idehaza? Nos, most elárulom, ugyanis én lennék az a vérbeli, lelkes fan, akinek Bieber koncertje talán élete egyik legnagyobb élménye volt.

Leadfotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Forrás: Page Six

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.