Sztárok

Lékai-Kiss Ramóna elkíséri férjét a párizsi olimpiára

Tegnap este a hazai sztárvilág apraja-nagyja ott volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatóján, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. Lékai-Kiss Ramóna régóta dolgozik együtt és nagyon jó barátságot ápol Ricsivel, így az a megtiszteltetés érte, hogy a kollekció egyik vadonatúj darabját ő viselhette az este folyamán.

Irány a párizsi olimpia!

Demeter Richárd a TV2 show-műsoraiban is rendszeresen dolgozik, Holdampf Lindával együtt ők felelnek például a Dancing with the Starsban látható ruhakölteményekért, így többek között Lékai-Kiss Ramónát is gyakran öltözteti. Nemrég ért véget a TV2 napi sorozata, a Hazatalálsz, amelyben Lékai-Kiss Ramóna Trixi karakterét alakította, a befejező epizódnak azonban tragikus vége lett, és mire révbe értek volna sorozatbeli szerelmével, Rajával (Jaskó Bálint), Trixi belehalt a szülésbe. A színésznő a rajongóktól azóta is rengeteg üzenetet és gratulációt kap a megható és hiteles alakításáért, és reméli, hogy ha bár nélküle is, de lesz folytatása a sorozatnak. Rami egyébként pár hónapja hatalmas stílusváltáson ment keresztül, rövidre vágatta a haját, amit azóta sem bánt meg, sőt férjének, Lékai Máténak és kisfiuknak, Noénak is nagyon tetszik édesanyja új külseje. Rami azt is elárulta nekünk, hogy már izgatottan készül a nyárra, ugyanis férje, Lékai Máté a magyar férfi kézilabda-válogatott tagjaként kijutott a 2024-es párizsi olimpiára és már alig várja, hogy élőben is szurkolhasson neki.

A Lékai-Kiss Ramónával készült teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Lead fotó: TV2

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Egészség
Valószínűleg hallottál már arról, hogy az, amit a testünkbe viszünk - például a gyorsétel, a cigarettafüst és az alkohol - közvetlen hatással van az egészségünkre. De mi a helyzet azzal, amit a...
Lifestyle
A kávé hűtőbe helyezését általában biztonságos tárolási módnak tekintik, de nem minden esetben tökéletes módszer, így bizonyos szabályokat feltétlenül szükséges betartani.
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.