Sztárok

Kudarcot vallott Károly és Vilmos: apa és fia dühöng, amiért nem jött össze a terv, amit ketten együtt kiforraltak

Harry és Meghan ellen szövetkezett az uralkodó és a trónörökös, ám a királyi szakértő szerint mindketten kudarcot vallottak, ami meglehetősen megviseli apát és fiát.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Nincsenek könnyű helyzetben

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a sussexi hercegi pár nemrég fejezte be rendkívül sikeres, háromnapos nigériai körútját, miután meghívást kaptak az országba, hogy népszerűsítsék az Invictus Gamest. Ott tartózkodásuk alatt Harry és Meghan számos helyi kulcsfigurával találkozott, meglátogatták a fővárosi iskolait, ahol a mentális jólétről, valamint a hercegné nigériai örökségéről is szó esett. Ám ahogy ebben a cikkünkben is írtuk, egy valamiben nagyot hibáztak, és szégyenbe hozták a királyi családot: a sussexiek ugyanis egy rendezvényen nem énekelte el a brit nemzeti himnuszt, de ez csak hab volt a tortán Károly és Vilmos számára, akik jelenleg csak a fejüket kapkodják az elmúlt napok eseményeit látva, és állítólag rendkívül dühösek, amiért kudarcot vallott az előre jól megfontolt tervük. Galériánkban találod a részleteket!

Károly és Vilmos a Mirror, valamint a királyi szakértő Tom Quinn szerint többször is próbálták megakadályozni, hogy a sussexiek a család nevében folytassanak királyi körutakat, ám apa és fia kudarcot vallott.
Kattints a további képekért!

Nigériai látogatásuk során a sussexi hercegi pár, Meghan és Harry óriási hibát vétett, amiért csak úgy zúdulnak rájuk a kritikák, valamint a nem túl szép jelzők, mint például a "hazaáruló", ami főként a hercegre irányul.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.