Lifestyle

Így lesznek szép fényesek a szobanövények levelei

A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak lesznek majd neked.

A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak lesznek majd neked.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Sokan nem törődnek vele

Bár zöld növényeink legfőképpen fényt, vizet és táplálékot igényelnek, a levelek leporolása egy általában figyelmen kívül hagyott feladat, amelyet viszont minden növénygondozónak lenne érdemes elvégeznie. Amikor beltéri növényekről gondoskodsz, szánj időt erre a fontos lépésre, és figyeld meg, ahogyan növényeid valósággal új életre kelnek! A levelek tisztán tartása bizony nem csak esztétikai előnyökkel jár, de fotoszintetizáló képességüket is elősegíti, így mindenképpen hasznos gondoskodni róla, hogy a levelek mindig szép, fényesek legyenek. Ha kíváncsi vagy, mely praktikákkal tisztíthatod meg növénykéidet a leggyorsabban és a legegyszerűbben, olvass tovább!

Milyen gyakran portalanítsd a leveleket? Ez attól függ, mennyire poros a lakásod, valamint hogy hova helyezted a növényedet, mivel néhány olyan forgalmas területen (például a konyhában és a folyosókon), természetesen gyakrabban lesz poros. Egy jó tipp, amit bevethetsz, ha minden alkalommal letörlöd a növények leveleit, amikor megöntözöd őket. Természetesen ez az adott növény típusától függően eltérő lehet, így viszont biztos, hogy sosem feledkezel majd meg a feladat elvégzéséről.
Kattints a további képekért!

Hiába az óvatosság, pár mosás után neked is elkezdenek fakulni a gyönyörű, színes ruhadarabjaid? Mutatjuk, hol a hiba.

Leadfotó: 123rf, forrás: realhomes.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!