Fashion&Beauty

„Muszáj a divatszakmában is hangot adnunk annak, hogy mindenki gyönyörű" - interjú Demeter Richárd divattervezővel

Demeter Richárd nem kis hírnevet vívott ki magának a divatiparban, rengeteg hazai sztár rajong csodálatos ruhakölteményeiért.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A szépség belülről fakad

Május 16-án debütált Demeter Richárd, magyar divattervező legújabb kollekciója, melynek igazán személyes háttértörténete van, a ruhákat ugyanis Ricsi csodálatos kárpátaljai gyermekkora ihlette. Az elképesztően tehetséges és alázatos divattervező nagyon hálás azokért a gyönyörű emlékekért, amelyek aztán igazán előcsalogatták kreatív, alkotói énjét. Ricsi munkássága különösen kiemelkedő a hazai divatszakmában, a káprázatos ruhák mellett a divattervező az inkluzivitásra is igyekszik törekedni divatbemutatói során, sokféle, a konfekciótól eltérő testalkat képviseltette magát az új kollekció bemutatója során is a kifutón. Ennek oka, hogy Ricsi úgy véli, bár egy különleges ruha valóban emeli viselője megjelenését, az igazi szépség belülről fakad és, ha valaki rendben van saját magával, akkor viselhet bármit, mindig gyönyörű lesz. A teljes interjúért kattints a videóra!

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.