Fashion&Beauty

Briliáns szettbe bújt Charlène monacói hercegné: mintha csak Barbie babát látnánk

Charlène monacói hercegné újabb felejthetetlen divatpillanatot okozott, ezúttal egy lenyűgöző pasztellrózsaszín nadrágkosztümben, ami akár Barbie baba ruhatárában is megállná a helyét.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Csodás megjelenés

A tavaly nyáron debütált Barbie film pillanatok alatt meghódította az embereket, melyhez nyilvánvalóan hozzájárult az a zseniális és drága marketingkampány, ami korosztálytól függetlenül mindenkihez el tudott érni. Ennek középpontjában a főszerepet játszó Margot Robbie állt, aki a globális sajtóturnén csodásabbnál csodásabb kreációkban pózolt a kameráknak, ezzel azt eredményezve, hogy a fél világ hónapokra rózsaszínbe borult. Azonban nemcsak az átlagos mozinézőkre van hatással mind a mai napig az univerzum, hanem színészekre, zenészekre, közéleti személyiségekre, sőt még az európai királyi családok tagjaira is, akik előszeretettel merítenek ihletet Barbie stílusából – nincs ez másképp Charlène monacói hercegné esetében sem, aki a minap egy isteni nadrágkosztümben vonzotta magára a tekinteteket. Galériánkban megmutatjuk!

Vitathatatlanul Charlène monacói hercegné a kontinens egyik legjobban öltözött előkelősége, aki mesterien vegyíti egymással a különböző színeket, stílusokat és kiegészítőket.
Kattints a további képekért!

Charlène hercegné és II. Albert herceg ikrei a napokban ünnepelték 9. születésnapjukat, melynek apropóján a monacói palota megosztott egy elragadó portrét az ünnepeltekről. A fotón jól látszik, hogy mindketten sokat nőttek, az pedig már most egyértelmű, hogy a kislány, Gabriella rengeteget örökölt édesanyja szép vonásaiból.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.