Lifestyle

Meglátta a párt a pincérnő: onnantól mindent megtett, hogy kínos legyen a szerelmesek minden perce - Videó

A fiatal pincérnő nem hitt a szemének, amikor meglátta a párt az étterem ajtajában, ahol dolgozik.

Étterem

Nem mindennapi történetet osztott meg az oldalán a Cassey nevű lány. Mint ahogyan azt rögtön a felvétel elején elmagyarázza, egy olyan férfi lépett be az étterem ajtaján, ahol dolgozik, akivel épp akkoriban randizott - írja a TWN.hu. Hozzáteszik: ráadásul ők ketten már többször is találkoztak. A lány számára ekkor lett világos, udvarlója bizony egy nős férfi, aki épp a negyedik házassági évfordulóját jött ünnepelni a nejével. "És ha ez még nem lenne elég, épp Cassey egyik asztalához szólt a foglalásuk. Elkerülhetetlen volt tehát a találkozás, így amikor a férfi kiszúrta a lányt, azonnal izzadni kezdett és láthatóan feszült lett. És meg is volt az oka rá" - írja a lap. Cassey úgy döntött, nem csinál nagy jelenetet. "De hamar rájöttem, hogy ebben a helyzetben én vagyok fölényben" - vigyorgott. Így ami ezután következett, azt senkinek nem kívánnánk.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle