Sztárok

Férjével alig látják egymást, mégis boldogok: Jakupcsek Gabriella elárulta a hosszú házasság titkát

Ha valaki, hát Jakupcsek Gabriella biztosan tudja, mi a hosszú és sikeres házasság kulcsa. A tévés 25 évvel ezelőtt fogadott örök hűséget második férjének, Kliegl Ádámnak, és kapcsolatuk azóta is irigylésre méltóan harmonikus.

Három évtizede nem engedik el egymás kezét

Jakupcsek Gabriella és férje, Kliegl Ádám idén 25. házassági évfordulójukat ünneplik, párkapcsolatuk azonban még ennél is régebben kezdődött: szinte hihetetlennek tűnik, de szerelmük 31 évvel ezelőtt szökkent szárba. Közös gyermekük, Kliegl Emma Róza 2008-as érkezése csak még inkább megerősítette a kapcsolatukat, mely azóta is irigylésre méltóan harmonikus. A 61 esztendős televíziós most a Best magazinnak árulta el, mi is a hosszú, sikeres és boldog házasság titka.

"Ennyi évet csakis humorral lehet kibírni. Lehet, a mi kapcsolatunk egyik alapja, hogy keveset vagyunk együtt. Ez mindig is így volt. Rengeteget dolgozom, folyton úton vagyok, mindig van egy újabb cél előttem, de ezt Ádám tudja, hiszen ismer és ez fordítva is igaz. De ez csak úgy működik, hogy mindeközben egymás legfőbb szövetségesei vagyunk. Én heti négy-öt estét fixen nem töltök otthon, az ország különböző pontjain 400-500 fő előtt motivációs esteket tartok, délelőttönként pedig tréningezek" - fogalmazott a népszerű műsorvezető.
Kattints a további képekért!

A közkedvelt rádiós kertelés nélkül árulta el, hogy gyakran a felesége nélkül jár kikapcsolódni, sőt Viki is imád híres férje nélkül bulizni. A féltékenység azonban - e furcsa szokás dacára - fel sem merül a kapcsolatukban.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...