Sztárok

Vilmos és Harry beleőrült a féltékenységbe: valójában ő volt II. Erzsébet kedvenc unokája

Tudvalevő, hogy II. Erzsébet rajongott legidősebb fia, a későbbi III. Károly király fiaiért, a titkos favoritját azonban másutt kell keresnünk.

II. Erzsébet sosem verte nagy dobra, ki is a kedvenc unokája

Vilmos és Harry hercegek életét voltaképpen születésük pillanatától élénk közfigyelem kíséri. A királyi család rajongói - és úgy általában: a közélet iránt érdeklődő publikum - mindent tud róluk: ismerjük szakmai és magánéleti hátterüket, szerelmi múltjukat, jellemüket, habitusukat, a famílián belül betöltött szerepüket, de még azt is tudjuk, milyen ételeket, italokat imádnak, milyen szabadidős tevékenységeknek hódolnak szívesen, és így tovább. Természetes, hogy az ő életüket övezi a legnagyobb kíváncsiság, hiszen a jelenlegi király, III. Károly sarjairól van szó, ám II. Erzsébet néhai brit uralkodónőnek összesen nyolc unokája született, és - bármilyen hihetetlenül is hangzik az elmondottak után - a titkos favoritja nem legidősebb fia csemetéi közül került ki.

A néhai királynő valójában leánya, Anna hercegnő és Mark Phillips százados elsőszülött gyermekét, Peter Phillipset favorizálta.
Kattints a további képekért!

Judi James testbeszéd-szakértő górcső alá vette III. Károly király és Vilmos herceg magatartását, gesztusaikból pedig nem akármilyen megállapítást tett.

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Jelenleg nincs népszerűbb konyhai eszköz az air fryernél, hiszen jelentősen megkönnyíti az életet – azonban érdemes tisztában lenni azzal, hogy bizonyos ételeket nem ajánlott benne sütni.
Sztárok
G.w.M felesége nagyon jól tudja, hogy az anyaság nem könnyű. Kulcsár Edina szerint fontos, hogy a közösségi oldalakon ne csak a jó dolgokat mutassák.
Lifestyle
Egy jól karban tartott kert elég csábító lehet a galambok számára. A madarak az erkélyünkre is odaszokhatnak, ahol vígan fognak majd potyogtatni.