Sztárok

Vilmos és Harry beleőrült a féltékenységbe: valójában ő volt II. Erzsébet kedvenc unokája

Tudvalevő, hogy II. Erzsébet rajongott legidősebb fia, a későbbi III. Károly király fiaiért, a titkos favoritját azonban másutt kell keresnünk.

II. Erzsébet sosem verte nagy dobra, ki is a kedvenc unokája

Vilmos és Harry hercegek életét voltaképpen születésük pillanatától élénk közfigyelem kíséri. A királyi család rajongói - és úgy általában: a közélet iránt érdeklődő publikum - mindent tud róluk: ismerjük szakmai és magánéleti hátterüket, szerelmi múltjukat, jellemüket, habitusukat, a famílián belül betöltött szerepüket, de még azt is tudjuk, milyen ételeket, italokat imádnak, milyen szabadidős tevékenységeknek hódolnak szívesen, és így tovább. Természetes, hogy az ő életüket övezi a legnagyobb kíváncsiság, hiszen a jelenlegi király, III. Károly sarjairól van szó, ám II. Erzsébet néhai brit uralkodónőnek összesen nyolc unokája született, és - bármilyen hihetetlenül is hangzik az elmondottak után - a titkos favoritja nem legidősebb fia csemetéi közül került ki.

A néhai királynő valójában leánya, Anna hercegnő és Mark Phillips százados elsőszülött gyermekét, Peter Phillipset favorizálta.
Kattints a további képekért!

Judi James testbeszéd-szakértő górcső alá vette III. Károly király és Vilmos herceg magatartását, gesztusaikból pedig nem akármilyen megállapítást tett.

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A legendás színész-rendező 40 év után új filmben szerepel: a Nemzeti Film Intézet támogatásával készülő A királytalálkozóban Szilézia idős fejedelmét formálja meg.
Utazás
Elképzelhető, hogy a NATO tagállamai megengedik Kijevnek a nyugati fegyverek bevetését oroszországi célpontok ellen. Kedden este Vlagyimir Putyin orosz elnök is kommentálta az ügyet, súlyos...
Sztárok
A rajongók nagyon gyanúsnak találták, hogy egy lány folyamatosan Szoboszlai körül lebzsel. Még mindig csak pletykákra lehet támaszkodni, de úgy néz ki, a focistának új barátnője van.