Sztárok

Félreérthetetlen kijelentést tett Meghan a házasságáról: így vannak most valójában Harryvel

Meghan Markle és Harry herceg három napot töltött Nigériában az Invictus Games népszerűsítésével, ottlétük alatt pedig a hercegné arról is őszintén beszélt, mit gondol jelenleg a házasságáról.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Kihívásokkal teli időszak

Meghannal és Harryvel rengeteg dolog történt az elmúlt években: miután 2020-ban hátat fordítottak a monarchiának, illetve lemondtak királyi kötelezettségeikről, az Egyesült Államokba költöztek, s azóta is a kaliforniai Montecito városában nevelik gyermekeiket. Noha sokszor hangoztatták, hogy ők csak nyugodt életet szeretnének élni, több alkalommal is nyilvánosan bírálták a brit uralkodó családot különböző interjúkban, valamint a saját dokumentumsorozatukban, továbbá a herceg saját önéletrajzi könyvében, a Tartalék című kötetben is komoly vádak fogalmazódnak meg a rokonság egyes tagjaival kapcsolatban. Azonban mióta kiderült, hogy Harry édesapja, III. Károly, illetve sógornője, Katalin hercegné rákbetegségben szenvednek, a királyi sarjnak eltökélt szándékává vált egyszer s mindenkorra rendezni konfliktusos viszonyait, ám úgy tűnik, a família nem igazán nyitott erre. De hogy milyen hatással van mindez a sussexiek házasságára? Nos, arról maga a hercegné vallott nemrég nyíltan; részletek a galériában!

Mint ismert, Meghan és Harry háromnapos nigériai kiránduláson vett részt az ország védelmi vezérkari főnökének, Christopher Musa tábornoknak a meghívására, amit röviden „mini királyi körútnak” neveztek.
Kattints a további képekért!

Tom Quinn királyi szakértő szerint a sussexi hercegi pár Nigériából üzent a palotának, kiváltképp Károlynak, aki eddig még nem reagált Harry és Meghan "királyi körútra".

Leadfotó: Emmanuel Osodi/Anadolu via Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli...
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.