Utazás

A világ legveszélyesebb kirándulóhelyei - csak a legbátrabbaknak ajánlott

Lehet gyönyörű, de évente 100 ember életét veszti a helyszínen.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A világ legveszélyesebb helyei

Sokan azért vágynak nyaralásra, hogy hátradőljenek és kipihenjék a hétköznapok fáradalmait, de az igazán vakmerők számára egy utazás rengeteg új izgalmas túrát és kihívást tartogat. Van, akinek már ebbe a kategóriába tartozik az Eiffel-torony tetejére való feljutás, vagy a Times Square hatalmas embertömege, mások azonban ennél jóval extrémebb dolgokra vágynak. A világ számos természeti csodáját csak az igazán bátrak tudják megközelíteni, ugyanis ezek a látnivalók kifejezetten veszélyesek. A Holidu nevű szálláshelyeket kínáló cég kutatást végzett és összeállított egy listát a világ legveszélyesebb látnivalóiról.

Ha kíváncsi vagy, hogy melyek azok, akkor kattints a galériára:

A lista első helyére Európa legmagasabb csúcsa, a Mont Blanc került. A hegy, amely Franciaországon, Olaszországon és Svájcon át ível, rendkívül népszerű a síelők és túrázók körében, de a Holidu kutatása szerint évente átlagosan száz haláleset történik a területén.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: TimeOut

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy szülötteinek egy rossz szavuk sem lehet a héten - a friss horoszkóp csupa pozitívumot ígér nekik.