Utazás

Vigyázat! Újabb medveveszély Magyarországon: már figyelmeztetést is kiadtak

A Pest megyei Aszódon - hosszú idő után - ismét kiszúrták azt a barnamedvét, mely feltehetőleg évről évre visszajár a településre.

Barnamedve tűnt fel Pest megyében

Újabb medveveszélyre figyelmeztetnek Magyarországon - írja a hvg.hu. A Pest megyei Aszód Facebook-oldalán közölték: valószínűleg ugyanazt a barnamedvét pillantották meg a városban, mely évről évre visszajár a településre. A világhálóra több olyan felvételt is feltöltöttek, melyeken egy barnamedve látható, és a város mezőőre is megerősítette, hogy az állat ismét feltűnt Aszód közelében, a szakember ugyanakkor hozzátette: a jövevény nem jelent nagyobb veszélyt az emberekre nézve, mint egy, a kicsinyeivel közlekedő vaddisznó.

A mezőőr szerint a határban ajánlatos az utakon maradni, és célszerű elkerülni a bozótosokat, erdőfoltokat.
Kattints a további képekért!

Április derekán bejelentés érkezett a Buncombe megyei seriffhivatalba: az észak-karolinai természetvédelmi hatóság közölte, hogy egy hatfős turistacsoport medvebocsokat zaklatott a környéken.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.