Lifestyle

Az éjszaka közepén surrant ki a hitvesi hálószobából a férj - a feleség sokkot kapott, amikor meglátta, kinek az ágyába mászik át

A kétségbeesett nő beszámolója még az internetezőket is kiakasztotta.

Ezt sosem hitte volna a szerelméről

Egyenesen hajmeresztő az az igaz történet, amit a Mirror cikke taglalt a napokban. Főszereplője egy gyanútlan nő, aki hosszú ideje élt makulátlannak tűnő házasságban. Egyik éjszaka azonban hirtelen leverte a víz, ugyanis arra figyelt fel, hogy férje se szó, se beszéd kisurran a hitvesi hálószobából. Mindez önmagában még nem volna bűn, hiszen "az éj leple alatt" az embernek kedve szottyanhat egy pohár vízre, vagy akár egy szelet csokira is, de a furfangos férj esetében persze nem erről volt szó. A nőnek az állát kellett kapargatnia a földről, miután megtudta, kinek az ágyába kászálódik át a férje éjjelenként.

Miután a férfi elhagyja a feleségével közös hálószobáját, rendre a szülei (!) szobája felé veszi az irányt.
Kattints a további képekért!

A nő sokáig túlórázott, ezért úgy döntött, hazaugrik, és bekap pár falatot. Már el is készítette a vacsoráját, amikor hirtelen gyanús hangokat kezdett hallani a hálószoba irányából.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.