Lifestyle

Az éjszaka közepén surrant ki a hitvesi hálószobából a férj - a feleség sokkot kapott, amikor meglátta, kinek az ágyába mászik át

A kétségbeesett nő beszámolója még az internetezőket is kiakasztotta.

Ezt sosem hitte volna a szerelméről

Egyenesen hajmeresztő az az igaz történet, amit a Mirror cikke taglalt a napokban. Főszereplője egy gyanútlan nő, aki hosszú ideje élt makulátlannak tűnő házasságban. Egyik éjszaka azonban hirtelen leverte a víz, ugyanis arra figyelt fel, hogy férje se szó, se beszéd kisurran a hitvesi hálószobából. Mindez önmagában még nem volna bűn, hiszen "az éj leple alatt" az embernek kedve szottyanhat egy pohár vízre, vagy akár egy szelet csokira is, de a furfangos férj esetében persze nem erről volt szó. A nőnek az állát kellett kapargatnia a földről, miután megtudta, kinek az ágyába kászálódik át a férje éjjelenként.

Miután a férfi elhagyja a feleségével közös hálószobáját, rendre a szülei (!) szobája felé veszi az irányt.
Kattints a további képekért!

A nő sokáig túlórázott, ezért úgy döntött, hazaugrik, és bekap pár falatot. Már el is készítette a vacsoráját, amikor hirtelen gyanús hangokat kezdett hallani a hálószoba irányából.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Most jár le azoknak az autóknak a műszakija, amelyeket két éve, a koronavírus miatti mentesség megszűnésekor vizsgáztattak a tulajdonosok. Akkor közel egymillió autót kellett rövid időn belül...
Sztárok
Zimány Linda idén már tűzforró bikiniben is megmutatta magát, de a mostani ruhája mindent visz. Ehhez bizony nem vehetett fel melltartót.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!