Lifestyle

Fogynál nyárig? Ezt az 5 szempontot tartsd szem előtt és sikerülhet

Nincs szükséged csodadiétára, se önsanyargatásra. 5 szempontot kell figyelembe venned és a várt eredmény nem marad el.

Így lendülj formába még a nyár kezdete előtt

Nyáron sokan szeretnének magabiztosan végiglejteni a strandon vagy egy medence partján egy szál fürdőruhában, ehhez azonban a gyors eredményt ígérő fogyókúrák és a sanyargató diéták helyett célszerű egészséges és fenntartható módszereket választani, amelyek hosszú távon is segítenek elérni vágyainkat. Tudjuk, hogy már a csapból is ez folyik, de fontos megérteni, hogy a fogyás nem egy pillanat műve, hanem egy folyamat, amely kitartást, elkötelezettséget és türelmet igényel. Az egészséges életmód kialakítása azonban nemcsak a külső megjelenésünket javítja, hanem az általános közérzetünket is, valamint növeli az életminőségünket. Tehát tegyük meg az első lépést ma, és készüljünk fel arra, hogy nyáron magabiztosan mutathassuk meg magunkat a világnak!

Öt szempontot mutatunk, ami segítségedre lesz, hogy nyárra könnyedén formába lendülj!

Tudatos étkezés és táplálkozás: Az első és talán legfontosabb lépés a fogyás felé az, hogy figyelmet szenteljünk az étkezésünknek. Ne csak azért együnk, mert éppen kedvünk támadt valami édes vagy sós falatra, hanem hallgassunk a testünk jelzéseire. Az egészséges táplálkozás alapelvei közé tartozik a változatos étrend, amelyben helyet kapnak a zöldségek, gyümölcsök, teljes kiőrlésű gabonák és sovány fehérjeforrások. Kerüljük a feldolgozott ételeket és az édességeket, és inkább válasszunk friss, természetes alapanyagokat. Ezzel már szinte a munka 80%-át el is végeztük.
Kattints a további képekért!

Életünkről, személyiségünkről és lelkünkről árulkodnak ezek a vonalak. Ha kíváncsi vagy, hogy a tieidből mi olvasható ki, pörgess tovább!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.