Roppant fontos bejelentést tett a Telekom, innentől kell nagyon figyelniük az ügyfeleknek

Hamarosan megkezdődik a díjkorrekció a Telekomnál, de egy elkerülhetetlen karbantartást is bejelentett a cég.

Mutatjuk, hogy mire kell készülniük a Telekomos ügyfeleknek

Ugyebár minden nagy szolgáltatató bejelentette már az áremelést, és ebből a Telekom sem maradt ki.

A Központi Statisztikai Hivatal 2024. január 12-én tette közzé, hogy a 2023. évi átlagos fogyasztói árváltozás 17,6%-t ért el. A Telekom szerint a gazdasági és piaci folyamatokat, valamint az ügyfelei érdekeit figyelembe véve, 2024. március 1-jei hatállyal ennél kisebb mértékű, 15 százalékos mértékű inflációkövető díjkorrekciót fog végrehajtani az ügyfélszerződéseknél.

Közben a Telekom egy elkerülhetetlen karbantartást is bejelentett, ami szintén érinti az ügyfeleket. A galériánkból kiderül, hogy erre mikor kell készülni!

Tehát a telekommunikációs cég nemsokára korrigálja az Általános Szerződési Feltételekben és az előfizetői szerződésekben szereplő szolgáltatások és díjcsomagok havidíjait, ugyanakkor a forgalmi típusú díjak változatlanok maradnak.
Kattints a további képekért!

A Telekom és a Vodafone hálózatában is nagy volt a fennakadás.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Egészség
Mindannyian tudjuk, hogy sajnos a rák az egyik leggyakoribb, gyógyíthatatlan betegség szerte a világon. De gondoltad volna, hogy már olyan apró dolgokkal is csökkentheted a kockázatát, mint bizonyos...
Lifestyle
Ha azt tapasztalod, hogy bőröd száraz, illetve állandóan hámlik, hiába veted be naponta hidratáló krémjeidet és szérumjaidat, talán itt az ideje, hogy inkább az étrendeden változtass.
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.