Szoboszlai megkapta a kritikát az Eb-re készülő edzőnktől, ilyen szavakra valószínűleg ő sem számított

Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.

Szoboszlainak fejben innentől csak az Eb-re kell készülnie

A Liverpool FC már nem bírta az iramot, és végül kiestek a kupasorozatokból, valamint a bajnoki álmokról is lemondhattak, és csak a harmadik helyet sikerült megszerezniük.

Szoboszlai Dominik azért így is nyert egy kupát az első angliai szezonja során, mivel a Ligakupa döntőjében megverték a Chelseat.

Az angol klub edzője, Jürgen Klopp is búcsúzott a csapattól, aki a végén már inkább csereként dobta be mindig Szoboszlait. A galériánkban megnézhetitek, hogy az Eb-re készülő Marco Rossi mit gondolt erről!

Egy hónap sincs hátra, és június 14-én elrajtol a labdarúgó Európa-bajnokság. A magyaroké a második meccs a nyitány után, mivel június 15-én délután 15 órakor Svájc ellen mutatkoznak be.
Kattints a további képekért!

Az mindig jó, ha egy híresség jelenik meg a mérkőzéseden, de az már nem annyira, ha ellened szurkol. Szoboszlai Dominik ezt élhette át.

Leadfotó: MTI Fotó – Kovács Tamás

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.
Lifestyle
Nincs miről beszélni, ha a cuki állatkerti lakó megjósolta, akkor valószínűleg biztos a győzelem. A németek azonban teljesen máshogy látják a dolgot.
Lifestyle
A probléma az, hogy az alkalmazások megint bekerültek a Play áruházba, szóval bárki letölthette őket. Nagyon veszélyesek, szóval azonnal meg kell tőlük szabadulnod!