Sztárok

Eminem lánya férjhez ment: A 28 éves Hailie gyönyörű menyasszony volt - Fotók

Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.

Büszke édesapa

Eminem, a híres rapper a hétvégén szmokingot öltött egy különleges alkalomra: lánya, Hailie Jade Scott férjhez ment. A meghitt ceremóniát Battle Creekben, Michigan államban tartották, ahol csak közeli barátok és családtagok voltak jelen. Eminem büszke apaként láthatóan nagyon élvezte a nagy napot, a ceremóniáról és az apa-lánya táncról Hailie csodás fotókat posztolt közösségi média oldalán. Olvass tovább a részletekért!

A rapper második legidősebb gyermeke, Hailie Jade Scott, szombaton házasodott össze vőlegényével, Evan McClintockkal Battle Creekben, Michigan államban – egy szerény méretű ceremónián, ahol csak közeli barátok és családtagok voltak jelen. Hailie és vőlegénye, Evan McClintock, 2016 óta alkotnak egy párt, tavaly jegyezték el egymást.
Kattints a további képekért!

A színésznő alakja egyszerűen még mindig bámulatos, kék ruhája pedig úgy simult az idomaira, mintha egyenesen ráöntötték volna. Egy biztos: őt irigyli most minden nő.

Leadfotó: Getty Images, forrás: tmz.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!