Sztárok

Katalin anyja teljesen besokallt: Carole felháborodásában kitiltotta Meghant

Carole Middleton lányaihoz, Katalinhoz és Pippához hasonlóan nagyon béketűrő, türelmes, közvetlen személy, azonban néha nála is eljön az a pont, amikor elszakad a cérna.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2990 Ft-os áron ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Megvolt az oka annak, miért döntött így

Amikor 2016-ban kiderült, hogy Meghan Markle egy párt alkot Harry herceggel, majd hamarosan ő maga is a brit királyi család tagja lett, sokan reménykedtek abban, hogy sógornője, Katalin személyében jó barátra lel. Sőt mi több, a rajongók még azt is el tudták volna képzelni, hogy a Briliáns elmék sztárja a leendő királyné lánytestvére, Pippa Middletonhoz is közel kerül majd, hiszen azon túl, hogy egykorúak, polgári származásuk is közös bennünk. Ám mint tudjuk, nem így lett, épp ellenkezőleg: Harry herceg felesége ma már teljesen elhatárolódik a royaloktól, akik hozzá hasonlóan nem túlzottan lelkesednek azért az ötletért, hogy melegítsék fel a fagyos viszonyt a monarchiának búcsút intő sussexieknek. A már amúgy is komplikációktól terhes állapotot csak még tovább mérgezte a média állandó figyelme, illetve az, hogy a sajtó folyamatosan egymáshoz hasonlította a feleségeket – ez alól pedig még a walesi hercegné húga sem képezett kivételt, aminek meg is lett a következménye. Részletek a galériában!

Pippa Middleton nővéréhez hasonlóan hosszú ideje él boldog házasságban: 2017 májusában mondta ki a boldogító igent férjének, James Matthewsnak, méghozzá egy nagyszabású esküvő keretein belül – azonban hiába volt minden előre eltervezve, valamit még a royalok sem láttak jönni.
Kattints a további képekért!

Egy, a királyi családhoz közel álló forrás nyilatkozott nemrégiben arról, pontosan milyen kapcsolatban van Katalin hercegné édesanyja, Carole Middleton három unokájával, György és Lajos herceggel, valamint Sarolta hercegnővel.

Leadfotó: Gareth Fuller - WPA Pool/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.
Egészség
Rengeteg étel van, ami a rák nagy ”ellensége”, de a magyarok egyik kedvenc alapanyagáról kevesen gondolnák, hogy rajta van ezen a listán.
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.