Sztárok

Kínos dolgot szúrt ki a közönség Taylor Swift koncertjén - El sem akarták hinni, amit látnak!

Taylor Swift és Travis Kelce kapcsolata egyre nagyobb figyelmet kap, az énekesnő legutóbbi koncertjén pedig igen huncut dolgot szúrtak ki az igazán szemfüles rajongók.

Azonnal kiszúrták

Az énekesnő a napokban Stockholmban koncertezett, ahol a közönség érdekes dologra lett figyelmes Taylor nyakán. Az apró piros folt bizony egy harapásnyomra emlékeztet, a rajongók egyből azt feltételezték, talán Taylor szerelme, Travis Kelce, amerikaifutball-játékos hagyta a foltot az énekesnő nyakán. Erre bizony bőven volt is alkalma az elmúlt időszakban, a páros nagyon sok időt töltött együtt és egy romantikus utazáson is részt vettek. Olvass tovább a részletekért!

Több rajongó is észrevette a szerelmi nyomot az énekesnő stockholmi koncertjén, miközben Taylor a zongoránál ült és az Evermore album dalait adta elő a Friends Arénában. A nagy, vörös folt elég feltűnő volt, mivel Taylor egy kék ruhát viselt, miközben a Champagne Problems-t énekelte. A Swift-rajongók sosem mulasztanak el semmit, többen videókat is posztoltak, melyeken ráközelítettek kedvenc énekesnőjük nyakára.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images, forrás: tmz.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!