Sztárok

Valósággal rabul ejtette III. Károlyt a magyar énekesnő: a brit király nem tud betelni a Kossuth-díjas legendával

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész többször is énekelt már a brit királyi családnak, s performansza mindannyiszor lenyűgözte a 75 esztendős uralkodót.

A magyar népdalénekes rögtön megbabonázta Károly királyt

III. Károly brit király mindig is rajongott a zenéért, azt viszont már csak az igazán lelkes rajongói tudják, hogy él-hal a népzenéért. A 75 esztendős brit uralkodó akkor kezdett élénk érdeklődést mutatni e zenei stílus iránt, amikor először hallotta élőben a neves magyar előadóművészt, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjjal kitüntetett Sebestyén Mártát. Sebestyén egyébként már több ízben is énekelt a brit királyi családnak, és mindannyiszor osztatlan sikert aratott. Károly király már az első alkalommal szívébe zárta az elismert népdalénekest, akihez egyébként különösen szoros viszony fűzi az uralkodót. Hogy miért? Nyisd meg galériánkat, azonnal eláruljuk!

A Bors megkeresésére Sebestyén Márta elmondta, hogy hatalmas izgatottság lett úrrá rajta, amikor megtudta, hogy a néhai II. Erzsébet brit királynő előtt kell majd énekelnie. Az énekesnő most meg is mutatta a lapnak azt a ruhát, amit a jeles eseményen viselt. Sebestyén egyébként Göncz Árpád utolsó elnöki látogatásának alkalmából fakadt dalra az uralkodónő előtt.
Kattints a további képekért!

Harry és Meghan ellen szövetkezett az uralkodó és a trónörökös, ám a királyi szakértő szerint mindketten kudarcot vallottak, ami meglehetősen megviseli apát és fiát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!