Sztárok

Trokán Nóra lerántotta a leplet korábbi párkapcsolatairól: "A többszöri megcsalást is teljesen toleráltam..."

A színésznő korábbi párkapcsolataiban gyakran alárendelt félként viselkedett, és még a hűtlenség felett is hajlandó volt szemet hunyni. Ma úgy véli, mindez részben gyermekkorára, pontosabban szülei korai válására vezethető vissza.

"...ennek egy nagyon nem szép szakítás lett a vége"

Trokán Nóra elárulta: mára sikerült feldolgoznia magában ezeket a korántsem szívderítő élményeket, de egykoron pszichológusra volt szüksége, hogy kiderüljön, miért áll ilyen rendhagyó módon a párkapcsolataihoz. "Volt egy pontja az életemnek, volt egy párkapcsolatom — és ez nemcsak erre volt jellemző, de nem akarom most általánosságban az összes addigit említeni –, ahol azt éreztem a végén, nyilván visszanézve, hogy nem működtem jól. Nem tudtam egyenrangú lenni, alárendelődtem, nem foglalkoztam azzal, hogy én ebben hol vagyok, hanem úgy csavartam mindent, hogy az a másiknak jó legyen. És ennek egy nagyon nem szép szakítás lett a vége, és nagyon a padlóra kerültem tőle. Ez harmincéves korom körül volt, és úgy voltam vele, hogy nekem segítség kell, ezt most nem tudom egyedül megoldani" - tekintett a múltba a közkedvelt színésznő.

"Egészen addig azt gondoltam, hogy ez a fő probléma, ez a párkapcsolat, hogy ebből hogyan kellene kijönni. És akkor szépen lassan kiderült, hogy itt azért nagyon sok minden van, amit ez a párkapcsolat kihozott, sok olyan sérülés, amit én mélyre eltemettem magamban. Gyerekkoriak, amik visszavezethetőek a szüleim válására és arra, ahogy én azt megéltem" - mesélte Trokán Nóra az Adom a napom című műsorban.
Kattints a további képekért!

Bár többször nekiveselkedtek a válásnak, végül nem tudta elengedni egymás kezét Tápai Szabina és Kucsera Gábor.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.