Sztárok

Harry ezzel az ikonikus ékszerrel üzent Vilmosnak: elszorul a szíved, ha megtudod, mi a gesztus valódi jelentése

Egyesek úgy látják, a látszat ellenére Harry sussexi herceg nagyon is hiányolja a környezetéből bátyját, és fájdalmának olykor a nyilvánosságban is nyomatékot ad.

Senki sem tudja, valójában hogyan éreznek egymás iránt

Rendkívül ambivalensen alakult az utóbbi néhány évben Harry sussexi herceg és bátyja, Vilmos kapcsolata. A két fivér viszonya akkor pecsételődött meg, amikor Harry - nejével, Meghan Markle-lel együtt - úgy döntött, kilép a brit királyi családból, és a tengerentúlra helyezi át székhelyét. A Megxit néven emlegetett elszakadási folyamat nem pusztán a família többi tagját, de az egész világot váratlanul érte, és akkor még nem is beszéltünk Harry Tartalék című botránykötetéről, melyben gyakorlatilag az összes rokonát megpróbálja negatív színben feltüntetni - beleértve bátyját, Vilmost is.

Egyesek a botrányos múlt dacára mégis úgy látják, Harry valójában nagyon is hiányolja a környezetéből bátyját, sőt fájdalmának olykor a nyilvánosságban is nyomatékot ad.

Harry nemrégiben abban az ikonikus ezüst karkötőben jelent meg a brit fővárosban, amihez hasonló ékszer Vilmos csuklóján is rendre fel szokott tűnni.
Kattints a további képekért!

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész többször is énekelt már a brit királyi családnak, s performansza mindannyiszor lenyűgözte a 75 esztendős uralkodót.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.