Sztárok

Letícia királyné lányai lassan anyjukat is túlszárnyalják: Leonórára és Zsófiára nincsenek szavak

Letícia királyné és VI. Fülöp király két gyönyörű lányt nevelnek, akiket csak néhány éve, kiskamaszként ismert meg igazán a nagyérdemű. Azóta jó sokat változtak, s mostanra még elbűvölőbb fiatal hölgyekké cseperedtek.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2990 Ft-os áron ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Bájosak, akárcsak az édesanyjuk

Letícia polgári származású családból, valamint civil munkakörből érkezett a spanyol királyi családba. A kétezres évek elején sikerekben gazdag karriert tudhatott magáénak a média világában: többek között dolgozott az ABC spanyol napilapnál és több televíziós csatornánál, tevékenykedett a CNN+ munkatársaként, továbbá ő tudósította a spanyolokat Washingtonból a 2001. szeptember 11-ei terrortámadásokról, majd 2003-ban haditudósítóként Irakban is járt a Telediario esetén. Újságírói munkája során ismerte meg az akkor még csak trónörökösi pozícióban lévő VI. Fülöpöt, akivel pillanatok alatt egymásba szerettek, 2003-ban pedig meg is történt a lánykérés, így Letíciának hátra kellett hagynia gyümölcsöző pályafutását, cserébe szerelemből beházasodhatott egy nagy múltú, európai uralkodó házba. Az eljegyzést követő év tavaszán a szerelmesek kimondták egymásnak a boldogító igen, aminek ma már idestova 20 esztendeje, így nem meglepő, hogy a házaspár a nyilvánosság előtt is szeretett volna megemlékezni a jeles alkalomról – méghozzá néhány elragadó családi fotóval, melyeken természetesen lányaik is szerepelnek. Galériánkban megmutatjuk!

A házasságkötésük után Letícia és Fülöp egyből családot alapított. 2005. október 31-én született Leonóra asztúriai hercegnő, aki apját követheti a trónon, majd 2007. április 29-én világra jött a hercegi pár második gyermeke, Zsófia infánsnő.
Kattints a további képekért!

Letícia királyné számára fontos, hogy lépést tartson a változó trendekkel, így nem meglepő, hogy az ő ruhatárába is került valami a Mango és Victoria Beckham közös kollekciójából.

Leadfotó: Paolo Blocco/WireImage/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.