Tengernyien akarnak szabadulni az Azahriah koncertjegyüktől, így viszont megjelenhetnek a csalók is

Az Azahriah rajongóknak már nem kell sokat várniuk, mivel olyan élményben lesz részük, amit sosem felejtenek el. Azonban sokan inkább meg akarnak szabadulni a jegyüktől.

Rengeteg jegyet találhat a neten, aki most akar hozzájutni

Továbbra is Azahriah Magyarország egyik legfelkapottabb előadója. Már nem kell sokat várni, és hétvégén a Puskás Arénában lehet nagyot bulizni rá, ráadásul triplázik a fiatal énekes.

A május 25-i koncertjére kevesebb mint 12 óra alatt több mint 40 ezer jegy kelt el. Ezért hirdettek meg egy újabb alkalmat is, május 26-ra. Az is telt ház lett, így Azahriah bejelentette, hogy május 24-én, pénteken is lesz egy koncert.

Azonban most rengeteg rajongó döntött úgy, hogy inkább szabadulni akar a belépőjétől. A galériánkban megmutatjuk, mi áll a háttérben, és mire kell vigyázni.

Azahriah csak ezen a héten, szombaton akarta megtölteni a Puskás Arénát, azonban akkora volt az érdeklődés, hogy háromszor is színpadra kell állnia.
Kattints a további képekért!

Azahriah, vagyis Baukó Attila még mindig csupán 22 éves, de már a legnépszerűbb magyar előadónak számít. Dalaiért milliók rajongnanak, már külföldön is megvillantotta oroszlánkörmeit, így aztán nem csoda, hogy a fellépéseiért sem hétköznapi gázsit kér.

Leadfotó: MTI Fotó – Vasvári Tamás

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.