Rúzsa Magdi nagyon beleállt a TikTokba, biztosan nem lesz a közösségi média nagy rajongója

Nem akarta visszafogni a véleményét Rúzsa Magdi, aki jelenleg úgy látja, hogy nagyon rossz úton jár az emberiség. Ő inkább teljesen másra neveli a hármas ikreit.

Az énekesnő nagyon büszke a gyerekeire

Sokan emlékezhetnek rá a rajongók közül, amikor Rúzsa Magdi megnyerte a harmadik Megasztárt. Utána kialakította a saját stílusát, és ő lett Magyarország egyik legfelkapottabb női előadója.

A legutóbbi arénakoncertjén is sikerült elvarázsolnia a közönséget. Itt elmondása szerint azt akarta elérni, hogy az emberek elengedhessék azt a sok ”hülyeséget”, amivel a közösségi médiában tömik a fejüket.

A galériánkban megmutatjuk, hogy az énekesnő hogyan szállt bele a TikTokba, és mi a véleménye a mostani trendekről. Annyi biztos, hogy Ő sosem fog függeni a közösségi médiától.

Rúzsa Magdinak most két dolog a legfontosabb az életében. Az egyik a zene, ami mindig menedéket tud nyújtani neki, a másik pedig a családja, akikkel igyekszik rengeteg időt tölteni.
Kattints a további képekért!

A beszélgetés azokat a fontosabb témaköröket érinti, amelyek folyamatosan feladják a leckét a kezdő szülőknek.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...