Sztárok

Jason Momoa újra szerelmes, gyönyörű hölgy hódította meg a szívét - Fotók

Jason Momoa egykori felesége, Lisa Bonet idén januárban nyújtotta be a válópert, a színészt nemrégiben pedig egy új hölggyel kapták lencsevégre.

Színésznő a párja

Lisa Bonet és Jason Momoa két évvel ezelőtt jelentették be szakításukat, hivatalosan viszont csak januárban nyújtották be a válópert. Jason viszont úgy tűnik, immár készen áll a továbblépésre és új fejezetet nyitva életében lehetőséget adott egy új párkapcsolatnak, méghozzá nem is akárkivel. Új párja Adria Arjona, színésznő, akit többek között a Hit Man című filmből is ismerhetünk. Olvass tovább a részletekért!

Néhány hónappal azután, hogy egykori felesége, Lisa Bonet hivatalosan is beadta a válókeresetet, a Trónok harca sztárja az Instagramon is nyilvánossá tette kapcsolatát Adria Arjonával. Jason egy japán utazáson vett részt szerelmével, melyről több fotót is megosztott rajongóival.
Kattints a további képekért!

Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.

Leadfotó: Getty Images, forrás: eonline.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.
Home&Design
Ha szeretnénk, hogy otthonunk vibráló és élettel teli legyen, bátran próbáljuk ki ezt a stílust. Ne féljünk kísérletezni, és alkossunk egy olyan teret, amely igazán minket tükröz.
Fashion&Beauty
Ha valaha is elgondolkoztál már azon, miért van a legtöbb baseball sapka tetején egy kis gomb, akkor a legjobb helyen jársz, hogy megtudd a választ!