Fashion&Beauty

Eva Longoria olyan pucérruhában jelent meg a vörös szőnyegen, hogy mindenkinek leesett az álla

Múlt héten kezdődött meg az idei cannes-i filmfesztivál, melynek alkalmából Eva Longoria magára öltötte az egyik legkáprázatosabb, egyben legmerészebb ruhát, amit valaha láttunk rajta.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2990 Ft-os áron ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Megmutatta irigylésre méltó alakját

A cannes-i filmfesztivál a nemzetközi filmipar egyik legjelentősebb és legmeghatározóbb eseménye, melynek vörös szőnyegén minden évben fantasztikusabbnál fantasztikusabb kreációkban tündököl a sztárvilág krémje – természetesen ez idén sincs másképp, néhány nappal ezelőtt például a kortalan ikon, Jane Fonda nyűgözött le mindenkit sikkes megjelenésével. Azonban idén sem csupán elegáns, visszafogott outfitek közül csemegézhetnek a divatrajongók, hiszen sokan igencsak merész összeállításban érkeznek a filmfesztiválnak otthont adó Palais des Festivals épületébe – pont úgy, ahogyan azt Eva Longoria is tette. A Született feleségek sztárja több emlékezetes szettet is bemutatott már a napokban, ám vitathatatlan, hogy ezüstös pucérruhája volt mind közül a legzseniálisabb; galériánkban megmutatjuk!

Eva Longoria bármilyen megjelenésben képes magára vonzani a tekinteteket, és még egy fájdalmasan szűk, testhez álló darab is pompásan mutat rajta – hát még egy pucérruha!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Kristy Sparow/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.