Fashion&Beauty

Visszatért a divatba a férfiak által legjobban utált ruhadarab - minden sztár ezt viseli

Merész, újszerű és praktikus viselet.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Férfiak szoknyában

A skót szoknya, vagyis kilt, hagyományos skót viselet, amely évszázadok óta jelen van a skót kultúrában. Az utóbbi időben azonban a kilt egyre inkább divattá vált nemcsak Skóciában, hanem világszerte. A kilt manapság nemcsak formális vagy ünnepi alkalmakra van fenntartva, hanem mindennapi viseletként is megjelenik, ráadásul sok férfi és nő választja a ruhatárába. Számos neves divatház és tervező, mint például Vivienne Westwood és Alexander McQueen is beépítette a skót szoknyát új kollekciójába, egy egészen merész és újszerű formában. Manapság sokan megtartják a hagyományos kilt szabását, és inkább modern anyagokat és színeket használnak a készítésekor, például a gyapjú helyett pamutot és a poliésztert. A sztárok világában is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a skót szoknya, a híres rockzenész, Rod Stewart is gyakran lép fel ebben a ruhadarabban.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy kik azok a híres férfiak, akik előszeretettel viselik napjainkban a skót szoknyát, akkor kattints a galériára:

Gerald Butler szereti skót származására emlékeztetni az embereket, így gyakran viseli kockás szoknyáját.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.