Fashion&Beauty

Bella Hadid áttetsző ruhában lejtett végig a cannes-i vörös szőnyegen: senki sem tudta levenni a szemét a modellről - Fotók

A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.

Bőségesen kárpótolta a rajongóit

A nemzetközi sztárvilág krémje vonult fel a 77. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon, és a hálás publikum egy nagy visszatérőt is üdvözölhetett közöttük: a neves divatmodell, a 27 esztendős Bella Hadid egy éves pihenőjét követően éppen a francia filmfőváros vörös szőnyegén tért vissza a nagyérdemű elé. A celebritás az egészsége megőrzése érdekében vonult ki a médiából: Hadid Lyme-kórral küzdött, és úgy döntött, teljes gyógyulásáig nem vállal semmilyen nyilvános szereplést. Most viszont végre megtört a jég, és a fiatal szépség visszatérése igencsak emlékezetesre sikeredett: a modell egy áttetsző, melltartó nélküli ruhakülönlegességben tűnt fel a földkerekség legnagyobb filmünnepén, bőségesen kárpótolva rajongóit az egy évig tartó böjtért.

Hadid a Saint Laurent 2024-es kollekciójának egyik felettébb merész darabját viselte.
Kattints a további képekért!

Anya Taylor-Joy, Heidi Klum, Meryl Streep és Jane Fonda is lélegzetelállító ruhakölteményekben tündököltek.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Lifestyle
Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.
Egészség
Rengeteg étel van, ami a rák nagy ”ellensége”, de a magyarok egyik kedvenc alapanyagáról kevesen gondolnák, hogy rajta van ezen a listán.
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.